Аз шофирам безопасно

Тачо Тачев ще подкрепи инициативата на GLOBUL – Шофирай безопасно

Тачо Тачев и Globul - Шофирай безопасно
Тачо Тачев и Globul – Шофирай безопасно

Шофирай безопасно

Тачо Тачев, в като преподавател и инструктор, организиращ и провеждащ курсове за шофьори категория „В“ и категория „С“ ще подкрепи националната кампания на GLOBUL “Шофирай безопасно“, която се провежда за седма поредна година с цел да насърчи отговорната употреба на мобилни телефони зад волана и да допринесе за подобряването на пътната безопасност в страната. В рамките на кампанията, GLOBUL ежегодно разпространява брошури със съвети за безопасно шофиране, както и стикери за автомобили.

Партньор – Тачо Тачев

Като партньор на инициативата, Шофьорски курсове Сливен –инструктор Тачо Тачев ще се включи в разпространението на брошурите, а също така ще раздаде и стикери с логото на кампанията, които всеки шофьор, който подкрепя каузата за безопасно шофиране, ще може да залепи на своя автомобил.

Социална отговорност

С включването си в националната кампания „Шофирай безопасно“ учебен център Т-Виви и инструкторът Тачо Тачев искат да обърнат внимание на личната отговорност на всеки водач на МПС за разумно шофиране и толерантност на пътя.

Всички обучаващи се в учебния център ще получат стикери и брошури, които съдържат полезни съвети за управление на автомобила в рискови ситуации както и препоръки за безопасно шофиране в градска среда. Освен това, брошурите на GLOBUL предоставят и актуален списък с основните санкции, които Законът за движение по пътищата предвижда при нарушение на правилата за пътна безопасност.

Защо подкрепяме инициативата на GLOBUL „Шофирай безопасно“?

–          „Включихме се в инициативата на  GLOBUL „Шофирай безопасно“, тъй като вярваме, че тя е от полза както за начинаещите и по-опитните шофьори, така и за цялото общество. Личната отговорност при шофиране и пълната концентрация на пътя са ключови фактори, чрез които всеки от нас може реално да подпомогне за подобряването на пътната безопасност в България.

коментира г-н Тачев.

Аз шофирам безопасно
Аз шофирам безопасно

Всеки, който желае да подкрепи инициативата и да получи стикер или брошура, може да заяви това като попълни формуляра ТУК или направо попълни формата по-долу.

Подобни статии

Коментирай...

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.