Услуги предлагани от Шофьорски Курсове Сливен - Тачо Тачев

Искате да се научите да шофирате и да получите своето свидетелство за управление на МПС категория „В“? 

Позволете ни да ви помогнем да се превърнете в уверен и компетентен шофьор!

Нашата школа предлага пълноценен и професионален курс, който ще ви подготви за успешното придобиване на свидетелство за управление на МПС категория „В“. С нашата помощ ще усвоите необходимите умения и знания, за да управлявате леки, лекотоварни и товарни автомобили с ръчна или автоматична предавателна кутия. Ще научите как да се справяте със задачите по безопасност на пътя, правилата за движение, паркирането и много други.

Нашите опитни инструктори ще ви насочат и водят през целия процес на обучение, осигурявайки ви индивидуално внимание и подход, които са подходящи за вашия учебен стил и темп. Независимо дали сте начинаещ или имате някакъв опит в шофирането, нашата шофьорска школа е идеалното място, където да започнете или да затвърдите своите умения.

Обучение за шофьорска книжка категория B

Свидетелството за управление на МПС за категория “В” позволява управление на леки, лекотоварни и товарни автомобили с ръчна или с автоматична предавателна кутия и с допустима максимална маса включително и товара до 3,5 тона и до 9 места.

Курсът включва теоретична и практическа подготовка. Управлението на автомобила се провежда на полигон, в населено и извън населено място.

За да започнете курса за категория „В“ се изискват навършени 17 години и 9 месеца.

ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ СЛИВЕН - ТАЧО ТАЧЕВ

Обучение за шофьорска книжка категория C

Tеоретично и практическо обучение

Изпитът се състои от 2 части: теоретична – решават се две изпитни листовки с общо 30 въпроса с разрешени не повече от 7 наказателни точки, и практическа – управление на камион.

По изискване на Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщениятана /МТИТС/ Автошколата провежда вътрешни изпити по теория и по практика. След успешно издържан вътрешен изпит обучаемия се явява на външен изпит пред Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ /ИА“АА“/ или Областен отдел „Автомобилна администрация“ /ОО“АА“/.

Продължителността на курса за категория „С“ е около 30 дни.

Не се колебайте да се свържете с нас днес и да запазите своя първи урок. Очакваме с нетърпение да ви предоставим качествено обучение, което ще ви осигури шофьорска книжка за МПС категория „В“. 

Започнете вашето пътуване към свободата и независимостта зад волана още сега!

Tacho Tachev