home-

TachoTachev.com с приложение за мобилен телефон

Шофьорски курсове - Тачо Тачев

свали от TachoTachev.com

Стремейки се да постигаме високо качество в обслужването на нашите клиенти, ние се опитваме да правим достъпът до нашият сайт и услуги, още по-лесен. Затова, имаме удоволствието да ви представим нашата тестова версия на приложението за мобилни телефони с операционна система Android и iOs, което ще ви даде бърз и лесен достъп до сайта ни www.tachotachev.com в движение, където и да сте.

Ето как изглежда приложението

1. Начален екран

на който можете да видите стилизаното лого на сайта. Ще откриете телефона, на който можете да ни потърсите и url адреса на web сайта. Под тях са разположение социални бутони са профилите ни в twitter u facebook, както и бърз бутон за изпращане на емейл.

home-

2. Адрес

на този екран, можете да видите местоположението ни, както и да навигирате до тази позиция използвайки google maps

address

3. Блог

това може би ще бъде най-интересната и посещавана страница, която ще ви покаже всички статии и съвети, които публикуваме на сайта. Така цялата полезна информация, която сме публикували ще ви бъде винаги в джоба.

blog

4. На екрана с изображението Facebook

както можете да се досетите, ще ви отведе директно до публикациите на фен страницата ни, без да се налага да влизате отделно във facebook.

facebook

5. Задай въпрос

тук можете да зададете въпрос във формата, която се отваря. Питайте всички, което ви интересува за услугите, които предлагаме, а ние ще се опитаме да ви отговорим възможно най-бързо.

zadai vapros

Кой и как може да го използва?

Всеки потребител с телефон, който има операционна система Android или iOS ще може да щракне на банера по-долу и да си изтегли приложението напълно безплатно.

Ще се радваме да изтеглите приложението и да споделите вашето мнение за него. Тъй като то е още в тестов период, ще се радваме да чуем вашето мнение…

Шофьорски курсове - Тачо Тачев

Powered by Conduit Mobile

Подобни статии

Коментирай...

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.