Най-опасните градове за шофиране

Най-опасните градове за всеки шофьор -какво трябва да знаем?

Най-опасните градове за шофиране
Най-опасните градове за шофиране

Темата на днешната статия е взета на заем от TopGear
</p> <h2>Кои са най-опасните градове за всеки шофьор?</h2> <p>
Какво трябва да знаете ако ви предстои пътуване в някои от тях.

1. Сан Педро Сула, Хондурас

Индустриален град от Централна Америка. Държи рекорда за най-много убийства. Прибавете към това и постоянни задръствания, както и непрестанни борби между наркокартелите и ще разберете защо не е добра идея да шофирате там

2. Неапол, Италия

Италия е родината на мафията. Тук е пълно с мафиоти, които не гледат с добро око на чужденците със скъпи коли. Ако искате да посетите Италия е по-добре изберете друга дестинация. Защо не посетите Рим?

3. Багдад, Ирак

Обстановка в столицата на Ирак е ясна за всеки. Градът става все по-сигурен, но това не означава, че са спрели атентатите с коли бомбо, както и постоянното присъствие на въоръжено население и армия. Всичко това прави Ирак, не особено популярен за чужди туристи

4. Фреско, Калифорния

В слънчева Калифорния има град Фреско, който държи рекорда за най-много откраднати коли. Според статистиката всеки ден 17 коли сменят своите собственици, без старите да са искали това. В Калифорния за 12 от 20-те града с най-много откраднати коли.  Дори терминаторът Арнолд Шварценегър не успя да промени този факт.

5. Москва, Русия

Новобогаташи, бързи коли, много водка, чудовищен трафик и задръстена пътна мрежа. Комбинирайте всичко това и ще се получи една взривоопасна комбинация, която води до множество катастрофи. Само отворете youtube и ще откриете много записи от камери, поставени в колите.

Подобни статии

Коментирай...

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.